MENY

Apputvikling

Skjermdumper fra APA06. Skjermbilder fra UiS-appen APA06.

NETTOP-UIS har i løpet av de siste to årene utviklet apper, i APA06 og IEEE referansestiler, og kurset Ziriguidum!, i brasiliansk språk og kulturforståelse.

Appen APA06 er utviklet i utgangspunktet for barnehagelærerstudentene som skal skrive bacheloroppgave, og som trenger referansestilen lett tilgjengelig.

Vi får tilbakemelding om at appen også brukes i andre fag som krever korrekt bruk i referansestilen. Appen er utviklet i samarbeid med Høgskolen i Hedmark.
APA06-appen er tilgjengelig på norsk og engelsk i App Store og Google Play.

IEEE er utviklet i samarbeid med Universitetet i Agder, og målgruppen er først og fremst våre TekNat-studenter. IEEE-appen er tilgjengelig på norsk og engelsk i App Store og Google Play.

Ziriguidum! er en kurspakke, bestående av interaktive kulturmagasiner som omhandler hvert sitt tema, for eksempel kommunikasjon, relasjonsbygging, arbeidsmiljø og tidsforståelse.

I tillegg består kurspakken av en egen caseapp, hvor du kan teste din kulturkunnskap i et interaktivt rollespill. Til slutt kan du gå gjennom språkmagasinet og en egen app med grammatikkøvelser i portugisisk.

Ziriguidum! er tilgjengelig i App Store, men fra høsten 2014 også i Google Play.

Vi jobber stadig med å utvide vår portfolio av apper. Så følg med!