MENY

Kampanjer & Seminarer

Her finner du en oversikt over våre kampanjer, seminarer og tilbud akkurat nå!

Illustrasjonsfoto Kampanje

Sjekk ut våre siste nyhetsbrev - klikk her

Webinarer

UiS-IKT kompetanse leverer webinarer med ulike temaer hvor du raskt og enkelt kan tilegne deg ny kunnskap med tips til hvordan du kan få mest mulig ut av dine digitale IT-verktøy. Du melder deg på og følger undervisningen fra eget kontor eller stue. Alt du trenger å gjøre er å klikke på en link for å koble deg på webinaret via en datamaskin, et nettbrett eller en mobil enhet. Enklere kan det ikke bli!

Skreddersydde webinarer til din bedrift?

Vi tilbyr skreddersydde webinarer til din bedrift og ansatte. Ved å holde et webinar slipper dine ansatte å reise, og kan følge undervisningen via sin PC, smarttelefon eller nettbrett. Vi tilpasser webinaret til ditt behov. Ta kontakt for et tilbud! Les mer om webinarer her.


Kompetanseheving for din bedrift
Gjør dine ansatte flinkere til å jobbe effektivt på PC

Nye arbeidsmetoder krever ny kunnskap hos de ansatte!

Microsoft har lansert Office 365, og flere og flere bedrifter går over til å benytte Office 365 for sine ansatte. Dette skaper mange utfordringer når de ansatte skal jobbe med skylagring og samarbeid i applikasjoner som Microsoft Teams og Planner, samt alle de andre programmene som Microsoft tilby. Vi tilbyr opplæring i bruk av Office 365, og kan tilpasse undervisningen til din bedrift. Vi ser at bedrifter kan spare enormt med penger på å gi god opplæring, også i tradisjonelle programmer som Word, PowerPoint og Excel som fortsatt er en del av Office 365. 

Ta kontakt med oss og få skreddersydd opplæring i Microsoft Office 365! Kontakt oss på uis-ikt@uis.no 
 

Sjekk ut vår kurskalender for alle kommende kurs