MENY

KURSET ER FULLTEGNET. Det er innført venteliste fra i dag 30.01, gjeldende for søkere etter kl 08.00. ENDRINGSLEDELSE (10 sp) Endring er konstant – alt er i utvikling. Velbrukte floskler? Jo, men også sanne. Når endringer i marked og arbeidsliv skjer stadig raskere, må en leder ha de riktige verktøyene for hånden. Dette kurset gir deg kunnskapen og forståelsen du trenger.

Hvordan skal man gå fra den nåværende situasjonen til en mer ønsket situasjon? I dette kurset gjennomgår vi teorier, modeller, konsepter, case studies og nyttige erfaringer med det mål å utvikle din evne til utforme og mestre en rekke ledelsesmuligheter gjennom endringen.

Målgruppe

Kurset kan tas for seg selv eller som del av Master i Executive Business Admininstration. Det er skreddersydd for å kombineres med jobb. 

Om foreleseren

Professor Rune Todnem By er Professor i Ledelse ved Handelshøgskolen UiS, og sjefsredaktør for Routledge’s Journal of Change Management. I 2019 returnerte han fra Storbritannia hvor han hadde arbeidet i 15 år ved tre forskjellige universiteter, de seks siste årene som Professor of Organisational Behaviour.

Rune ser på ledelse som noe man gjør – ikke  noe man er – og snakker ofte med organisasjoner om å utvikle deres MADness – evne til å Make A Difference.

TEDx Stavanger bidrag: Let’s go EPICally MAD! https://www.youtube.com/watch?v=Nno1faLhoWk

Innhold

Hensikten med kurset er å skape en bredere forståelse og handlingskraft i områdene organisasjonsendring og ledelse. Denne prosessen vil teste uheldige antagelser og bidra til en forståelse av ledelse som en essensiell aktivitet som vi kan bidra til på forskjellig vis. Gjennom kurset vil du bli kjent med en rekke teorier, konsepter og modeller knyttet til temaet endringsledelse, så vel som å dele viktige erfaringer med andre. 

Emnebeskrivelsen kan leses her.

Undervisningsdager

Kurset avholdes over 3 samlinger à 2 dager ved Universitetet i Stavanger:
1. samling 5. - 6. mars 2020
2. samling 2. - 3. april 2020
3. samling 7. - 8.  mai 2020

Undervisningstiden er vanligvis mellom kl. 08.30–16.00.

Merk: Skulle du få problemer med å registrere deg, kan det hende at du er tidligere deltaker på UiS.
Vennligst ring eller send mail, da du trenger en PIN kode. Telefon: 51 83 30 41 e-post: evu@uis.no

Med forbehold om endringer.

Påmelding

Du vil kanskje også lese

– En enorm berikelse å ta Executive MBA

Hvordan finansiere etter- og videreutdanning

Hva skal du med studiepoeng når du allerede har en jobb?

 

Publisert 21.04.2020