MENY

ENDRINGSLEDELSE (10 sp) Endring er konstant – alt er i utvikling. Velbrukte floskler? Jo, men også sanne. Når endringer i marked og arbeidsliv skjer stadig raskere, må en leder ha de riktige verktøyene for hånden. Dette kurset gir deg kunnskapen og forståelsen du trenger.

Hvordan skal man gå fra den nåværende situasjonen til en mer ønsket situasjon? I dette kurset gjennomgår vi teorier, modeller, konsepter, case studies og nyttige erfaringer med det mål å utvikle din evne til utforme og mestre en rekke ledelsesmuligheter gjennom endringen.

Målgruppe

Kurset kan tas for seg selv eller som del av Master i Executive Business Admininstration. Det er skreddersydd for å kombineres med jobb. 

Om foreleseren

Professor Rune Todnem By er professor of Organisational Behaviour ved Staffordshire University Business School, grunnlegger og sittende leder av The Public Leadership Foundation og sjefsredaktør for Routledge’s Journal of Change Management. Han er også professor II i Endringsledelse ved Handelshøyskolen UiS.

– Lederskap er ikke noe som tilhører en liten, lukket klubb. Lederskap er en aktivitet, en energi. Det er noe vi gjør sammen, enten som ledere, eller som følgere, sier Rune Todnem By i sin Staffordshire Univ. blogg ”What Can Game of Thrones teach us about leadership”. Hans viktigste motto er ”Leadership is all about (being) MAD: Making A Difference.”

YouTube: Se Rune Todnem By snakke om Game of Thrones og lederskap.

Innhold

Hensikten med kurset er å skape forståelse for hva både lederskap og etterfølgelse betyr når en virksomhet eller organisasjon gjennomgår en endring. Dette skjer ved å legge til rette for et spennende og utfordrende læringsmiljø. Kurset har som mål å identifisere og utforske aktuelle utfordringer som har med endring i virksomheter å gjøre. Du blir kjent med en rekke teorier, konsepter og modeller knyttet til temaet endringsledelse.

Emnebeskrivelsen kan leses her.

Undervisningsdager

Kurset avholdes over 3 samlinger à 2 dager ved Universitetet i Stavanger:
1. samling 5. - 6. mars 2020
2. samling 2. - 3. april 2020
3. samling 7. - 8.  mai 2020

Undervisningstiden er vanligvis mellom kl. 08.30–16.00.

Merk: Skulle du få problemer med å registrere deg, kan det hende at du er tidligere deltaker på UiS.
Vennligst ring eller send mail, da du trenger en PIN kode. Telefon: 51 83 30 41 e-post: evu@uis.no

Med forbehold om endringer.

Påmelding

Du vil kanskje også lese

– En enorm berikelse å ta Executive MBA

Hvordan finansiere etter- og videreutdanning

Hva skal du med studiepoeng når du allerede har en jobb?

 

Publisert 19.09.2019