MENY

Universitet i Stavanger tilbyr, i samarbeid med digitalbyrået Synlighet AS, en kurspakke for deg som er interessert i kommunikasjon og markedsføring, og som ønsker å lære mer om mulighetene i digitale kanaler. I kurspakke 1 (à 5 kurs) får du en grunnleggende innføring i viktige fagområder som annonsering i søkeresultatet, søkemotoroptimalisering, sosiale kanaler og webanalyse, viktigheten av å forstå hva som skjer på nettstedet ditt. Kursene passer for deg som ønsker å lære mer om markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler. Kursene er gratis for deg som kan dokumentere arbeidsledighet eller permittering, og er et ledd i myndighetenes satsning for å øke kompetansen for deg som er rammet.

0 studiepoeng

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan bruke sosiale kanaler for å markedsføre dine produkter eller tjenester?

Sosiale medier er i dag en viktig kanal for kommunikasjon med våre målgrupper. På dette kurset lærer du mer om hvordan du kan bruke kanalene til å dele organisk (ikke betalt) innhold, og de ulike annonseringsmulighetene. Hovedfokus vil være på Facebook/Instagram, men vi kommer også innom mulighetene i andre sosiale kanaler som Snapchat og Instagram. På kurset lærer du mer om:

  • Dagens status i sosiale medier
  • Grunnleggende strategier for kommunikasjon i sosiale kanaler
  • Hvordan sette opp og lage effektive kampanjer i sosiale kanaler
  • Hvordan måle effekt, og optimalisere kampanjer
  • Nyttige tips og triks som tar deg et steg videre

Kurset er praktisk rettet og vil gi deg en grunnleggende innføring i hvordan du kan utnytte sosiale kanaler for å nå målgruppene dine.

Dato:

Torsdag 27. august og fredag 28.august (09.00 – 12.00 hver dag).

Gjennomføring:

Hvert kurs holdes over to dager- varighet totalt 6 timer (09.00 – 12.00 hver dag).

  • Verktøy: Zoom (online)
  • Legger opp til pause hver time
  • Dialog og mulighet for å stille spørsmål underveis

Kurstilbudene vil være for alle som oppfyller opptakskravet, men ved fulltegnet kurs vil helt eller delvis ledige/permitterte bli prioritert. 

Publisert 14.08.2020