MENY

Universitet i Stavanger tilbyr, i samarbeid med digitalbyrået Synlighet AS, en kurspakke for deg som er interessert i kommunikasjon og markedsføring, og som ønsker å lære mer om mulighetene i digitale kanaler. I kurspakke 1 (à 5 kurs) får du en grunnleggende innføring i viktige fagområder som annonsering i søkeresultatet, søkemotoroptimalisering, sosiale kanaler og webanalyse, viktigheten av å forstå hva som skjer på nettstedet ditt. Kursene passer for deg som ønsker å lære mer om markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler. Kursene er gratis for deg som kan dokumentere arbeidsledighet eller permittering, og er et ledd i myndighetenes satsning for å øke kompetansen for deg som er rammet.

0 studiepoeng

Dette kurset er fulltegnet og vel så det!
Deltakere som får plass, vil bli tilskrevet ved påmeldingsfristens utløp. 


Hvordan vet vi hva som skjer på nettstedet vårt, og hvordan vet vi om kampanjer og andre aktiviteter vi jobber med gir resultater?

Google Analytics er et verktøy fra Google som settes opp på nettstedet og som forteller deg hva som skjer på nettstedet ditt. Du lærer mer om hvilke kilder som gir nettstedet trafikk, hvilke sider som besøkes og om de som besøker nettstedet gjør det du ønsker at de skal gjøre.  Tilgang til, -og forståelsen av data er grunnleggende for alle som ønsker å lykkes på nett. På dette kurset får du en innføring i:

Viktig begreper og hvordan du skal forstå disse
Hvor du finner informasjon og hvordan du skal bruke informasjonen, du lærer mer om:

  • Trafikk og kilder til trafikk
  • Brukeratferd
  • Konverteringer eller målfullføringer
  • Bruk av funksjoner som søk, sammenligning og tilpasninger

Bruk av analyseverktøy er selve grunnsteinen i dine digitale aktiviteter, på dette kurset får du en grunnleggende forståelse for mulighetene som finnes i Google Analytics.

Dato:

Tirsdag 1. september og onsdag 2. september (09.00 – 12.00 hver dag).

Gjennomføring:

Hvert kurs holdes over to dager- varighet totalt 6 timer (09.00 – 12.00 hver dag).

  • Verktøy: Zoom (online)
  • Legger opp til pause hver time
  • Dialog og mulighet for å stille spørsmål underveis

Kurstilbudene vil være for alle som oppfyller opptakskravet, men ved fulltegnet kurs vil helt eller delvis ledige/permitterte bli prioritert. 

Publisert 25.08.2020