Tverrvitenskapelig nettverk for medisinske fag

Tverrvitenskapelig nettverk for medisinske fag er et nettverk for forskning, utvikling og utdanning innenfor helse og medisin. Nettverket er organisert ved Det helsevitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Tverrvitenskapelig nettverk for medisinske fag Det helsevitenskapelige fakultet tilbyr fra høsten 2019 en bachelorgrad i paramedisin. Medlemmer i nettverket var sentrale i utviklingen av programmet.

Det tverrvitenskapelige nettverkets mandat er å:

• bidra til å fremme og styrke helseforskning ved fakultet og tverrfakultært samarbeid

• bidra til fagutvikling og videreutvikling av studieporteføljen i nært samarbeid med ledelsen og vitenskapelig ansatte

•  bidra til å fremme et godt samarbeid mellom Det helsevitenskapelige fakultet, kommunehelsetjenesten og Stavanger universitetssjukehus.

Nettverket ble etablert i 2018 som en videreføring av Nettverk for medisinske vitenskaper opprettet i 2011. Les mer om nettverket her.