Deltar i idélab for reiselivet

Framtidens reiseliv skal bli mer bærekraftig og mer lønnsomt. Truls Engström ved Norsk hotellhøgskole deltar i Forskningsrådets Idélab i slutten av januar.

23.–25. januar arrangerer Forskningsrådet Idèlab for reiselivet. Tema for Idèlaben er framtidens reiseliv: bærekraftig og lønnsomt.

I tre intensive dager skal deltakerne arbeide sammen for å komme fram til nye og grensesprengende ideer for morgendagens reiseliv.

Idélab handler om å bringe sammen mennesker som vanligvis ikke samarbeider; det er gjerne i møtet mellom personer med ulik bakgrunn at nye ideer vokser fram.

Universitetet i Stavanger deltar med Truls Engström ved Norsk hotellhøgskole. Han var blant de 30 som ble plukket ut av rundt 100 personer som søkte om å få delta.

Truls Engström

Truls Engström skal delta på en tredagers idédugnad for hvordan Norge skal drive en bærekraftig og lønnsom turistvirksomhet.