Rekrutterer studenter landet rundt

To andreårsstudenter ved Norsk hotellhøgskole drar på Norgesturné i tidsrommet 19.-28. januar 2017 for å rekruttere studenter.

– Vi skal rekruttere nye studenter til Hotell- og reiselivsledelse og formidle mulighetene en slik utdannelse gir, forteller Kim Roger Andersen.

Sammen med Bjørn T. Pedersen er han å finne på yrkes- og utdanningsmesser, om bord i Hurtigruten og på utvalgte hoteller og bedrifter på reisen gjennom vårt langstrakte land. De er begge andreårsstudenter på Hotelledelse ved Norsk hotellhøgskole.

Slik ser reiseplan ut:
19. januar: Alta
20. januar: Tromsø
21. - 23. januar: Hurtigruten (Går i land i Harstad, Stokmarknes, Svolvær og Brønnøysund)
23. januar: Trondheim
24. januar: Hammerfest (FU-messen)
25. januar: Lillehammer/Hamar (HIL - Karrieredagen)
26. januar: Oslo/Drammen
27. januar: Kristiansand
28. januar: Stavanger

Kim Roger Andersen og Bjørn T. Pedersen foran Norsk hotellhøgskole.

Hotellstudentene Kim Roger Andersen (t.h.) og Bjørn T. Pedersen bruker januar til å rekruttere flere studenter fra hele landet.