Vil du jobbe som studentassistent i DDV?

UiS søker to nye studentassistenter til arbeid i Didaktisk digitalt verksted (DDV). Ønsker du en relevant og aktuell arbeidserfaring i framtidens klasserom? Har du lyst å lære mer og prøve deg som veileder for andre studenter og ansatte innen bruk av teknologi i læringssituasjoner i barnehage og skole? Vi trenger to nye engasjerte studentassistenter som kan starte hos oss fra mai 2020!

Studentassistent i DDV leker med VR-briller

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker studentassistenter som sammen med prosjektleder Paolo Haaland Scarbocci og øvrige studentassistenter kan ivareta drift og utvikling av Didaktisk digitalt verksted (DDV). Prosjektleder er studentassistentenes faglige leder. Stillingsprosent for studentassistent er 20%.

Arbeidsplassen til studentassistentene vil være Didaktisk digitalt verksted (DDV) i Hagbard Lines hus. Det relativt nyetablerte verkstedet er et annerledes læringsrom, et framtidens klasserom, hvor det alltid skal være tilgang til den nyeste teknologien. Eksempler på dette er 3D-printere, laserkutter, VR-briller, spillmaskiner, kodeutstyr, og smarttavler. Her skal det være mulighet til å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og ny teknologi.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Du trenger ikke så mye tekniske forkunnskaper, opplæring vil bli gitt og du vil få god anledning til å kontinuerlig lære sammen med de andre studentassistentene! Det viktigste er at du er engasjert, nysgjerrig og løsningsorientert!

Arbeidsoppgaver:

• Bidra i videreutviklingen av DDV
  • Utforske og teste ut bruk av dataspill, VR, 3D-printing, koding og annen læringsteknologi
  • Gi teknisk veiledning i bruk av utstyr til ansatte og studenter
  • Holde workshops for ansatte, studenter og andre brukere av DDV

Vi søker en student som:

• Er underveis i studieløpet ved en av våre lærerutdanninger, fortrinnsvis fra grunnskolelærerutdanningen (GLU). Vi oppfordrer særlig jenter til å søke
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og liker å presentere/vise/forklare for andre hvordan digital teknologi fungerer
  • Har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt sosialt arbeidsmiljø
  • Er positivt innstilt, nysgjerrig, og engasjert
  • Tar initiativ, er ansvarlig, lydhør og konstruktiv
  • Er fleksibel og løsningsorientert

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Kortfattet søknad og CV sendes fakultetsdirektør Karoline Høibo per e-post: karoline.hoibo@uis.no innen fredag 27.03.20. Si kort noe om deg selv og dine interesser.