MENY

Feiret Leif Inge Tjelta med Sprek-økt

Vår gode kollega Leif Inge Tjelta ble tildelt Formidlingsprisen for 2014 ved studiestart. Tildelingen skjedde på bakgrunn av Tjeltas store innsats for å få folk opp av sofaen.

Ansatte på IGIS tok en Sprek-økt for å feire Tjelta. Ansatte på IGIS tok en Sprek-økt for å feire Tjelta.

 – Prisvinnerens forskningsformidling er original og uventet og bygd på et langvarig arbeid på mange plan. Han formidler forskningsbasert kunnskap på en måte som over et lengre tidsrom aktiviserer mange mennesker, sa prisutdeleren, leder av Stavanger Forum.

Leder fellestrening
Leif Inge er kjent for samarbeidet med Stavanger Aftenblad i Sprek-prosjektet, der målet er å få utrente i bedre form, og han leder selv fellestrening for 70-200 utrente. Så for å feire Leif Inge Tjelta og formidlingsprisen, hva var bedre enn å servere ei Sprek-økt? 

Både formidling og prøving ble testet en varm tirsdag i Sørmarka av 25 kolleger på IGIS og i fakultetsadministrasjonen. Det ble servert felles oppvarming, variert intervalltrening og littegrann styrke og uttøying til slutt. Innsatsen var upåklagelig og resultatene vil ikke utebli – hvis vi bare stiller på fellestreningene utover høsten. Gøy var det også! Når ellers får man beskjed om at nå gjelder det å trø kollegaen på tærne?

Og etterpå kunne vi spise frukt og gulerotkake med voldsomt god samvittighet.