MENY

Velkommen til semesterstart!

Kjære studenter ved Fakultet for utøvende kunstfag! Det er en stor glede for oss å ønske både nye og allerede aktive studenter velkommen til semesterstart 2019.

  • Studentmiljø-4.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • Studentmiljø-6.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • Student-3.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • uisdans_tou19.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • Trombone-9.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • MPR-lks1.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • uis_julekonsert42.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • Sang-6.jpg (rw_largeArt_321).jpg
  • Julekonsert Spor 5_08.12.18_29.JPG (rw_largeArt_321).jpg

En ekstra velkomsthilsen til deg som er helt ny;
Vi håper at du vil finne deg vel til rette som ny student her hos oss. Sammen med engasjerte og aktive studenter vil vi gjøre vårt aller beste for at du skal ha glede og utbytte av studiet og studietiden her.

Velkommen skal du være, til Universitetet i Stavanger (UiS) og Fakultet for utøvende kunstfag (UK).

Obligatoriske informasjonsmøter for ALLE studenter

Se student.uis.no for når informasjonsmøtene for studieprogrammet du er tatt opp til finner sted. Se egen plan over uke 33 her. Det blir fremmøteregistrering på informasjonssmøtet. På disse møtene vil du bl. a. bli informert om undervisning, timeplan og emnekombinasjoner som gjelder for deg. Foruten informasjonsmøtene blir det en storslagen åpningsseremoni med kunstneriske innslag og påfølgende gratis brunsj / tapas, quiz og gyllen mulighet til å bli godt kjent med dine mestudenter og lærere. I tillegg blir det ulike fadderarrangement hver dag.

NB! Vi ber alle nye studenter om å møte i Lille konsertsal kl. 10.00 mandag 12. august for å treffe fadderledere og reise samlet til campus Ullandhaug, til universitetets velkomstseremoni og åpning av fadderlandsbyen.

Student- og semesterregistrering

På studentnettsiden http://student.uis.no finner du informasjon om hvordan du semesterregistrerer deg.
Du kan registrere deg fra og med begynnelsen av august, og det er viktig at du følger alle trinn i prosessen.
Vi anbefaler at du semesterregistrerer deg før semesterstartsuken slik at du får tilgang til e-post, canvas, internett, timeplan og øvrige studentsystemer.

Hvis du var aktiv student ved UiS i vårsemesteret 2019, må du gå inn på StudentWeb, med samme brukernavn og passord som i vår, og semesterregistrere deg på ditt nye studieprogram i begynnelsen av august.

For å holde på studieplassen må alle studenter registrere seg hvert semester.
Semesterregistreringen består av betaling av semesteravgift og godkjenning av del I og del II i StudentWeb. Under del II må du huske å både undervisningsmelde deg og vurderingsmelde deg innen 1. september til alle helårs- emner du skal avlegge eksamen i våren 2020.

Dersom du får problemer med registreringen i StudentWeb og/eller andre studentsystemer, så vil du kunne få hjelp til dette FREDAG 16. AUGUST i Bjergsted. IT- avdelingens studentassistent vil da være tilgjengelig fra kl. 11.00 – 13.30 i hovedbyggets foaje.

Nye studenter må selv sørge for å ta turen opp til hovedcampus på Ullandhaug (Arne Rettedals Hus) for utsteding av studentkort innen 1. september. 

Fadder 2019

Fra 12. – 16. august (uke 33) arrangerer StudentOrganisasjonen ved Universitetet i Stavanger (StOr) en Fadderuke for nye studenter. Der kan du bli kjent med andre UiS- studenter, og delta på mange ulike arrangementer, fester og konserter. Se her for program og påmelding. Nye studenter ved Fakultet for utøvende kunstfag deltar både på felles fadderarrangement for hele UiS, men det arrangeres også et eget opplegg på campus Bjergsted. Les informasjon og velkomsthilsen fra fadderlederne ved UK her.

Studieårskalender for 2019/2020

Studieårskalenderen for neste studieår er klar og publisert under "nyttige lenker".
Det tas likevel forbehold om at endringer kan forekomme når det gjelder planlagte konserter og prosjekter. Sjekk derfor alltid informasjon på Time Edit.

Voss uke 36 - 1. klasse bachelor

I uke 36 reiser alle studenter som er tatt opp til 1. klasse bachelor i klassisk, jazz og dans til Ole Bull Akademiet på Voss. for kurs i norsk folkemusikk/dans. Universitetet dekker utgifter til felles reise, mat og opphold. Kurset er obligatorisk. Mer informasjon blir gitt under informasjonsmøtene i uke 33. 
NB! Har du allerede gjennomført kurset på Voss i regi av annet høyere utdanningssted, så ber vi deg ta kontakt med oss snarest for mulig fritak : musikk-dans@uis.no.

Tilgang til bygg og øvingslokaler

For å få tilgang til skolens lokaler i Bjergstedparken må man bruke nøkkel og chip som en får utlevert mot et depositum på 500 NOK. Depositumet må betales med norsk bankkort i fakultetsekspedisjonen. Man kan få utlevert nøkkel og brikke fra og med uke 33.

Ekspedisjonen holder vanligvis åpent fra 10.00 – 15.00 mandag – fredag. I uke 33 holder vi åpent fra 08.30 – 15.00 (stengt i lunsjen mellom 11.30 – 12.00).
Telefon sentralbord: +47 51 83 40 00 E-post: bjergsted@uis.no

Studieplaner

Oversikt over studieprogram og aktive emner for 2019/2020 finner du på studentnettsiden student.uis.no.

UiS - Fakultet for utøvende kunstfag oppfordrer alle nye og nåværende studenter til å holde seg oppdatert på fakultetes aktiviteter ved og følge oss på Facebook og Instagram : uisbjergsted

Fortsatt god sommer, og vel møtt til semesterstart i august!

Med vennlig hilsen Fakultet for utøvende kunstfag!
Bjergsted, 20. juni 2019