Kom og dans med oss høsten 2018

Meld deg på øvingsskolen! Fakultet for utøvende kunstfag ved UiS tilbyr danseundervisning for barn, ungdom og voksne.

Øvingsskolen ved Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr danseundervisning i fakultetets flotte dansesaler i Bjergstedparken. Øvingsskolen ved Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr danseundervisning i fakultetets flotte dansesaler i Bjergstedparken.

Vil du lære å danse? Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger tilbyr danseundervisning for barn, ungdom og voksne. Øvingsskolen drives av studentene ved studieprogrammet Praktisk pedagogisk utdanning/dans under veiledning av UiS ansatt og andre erfarne dansepedagoger. Alle studentene har bachelorgrad i dans.

Undervisningen foregår ved Fakultet for utøvende kunstfag i Bjergsted.

Information in English
Påmelding: os.dans@uis.no

Oppstart høsten 2018

Kursene starter i uke 38, mandag 17. september, 2018. Undervisningen følger skoleruten og avsluttes i uke 49.  Kursene fylles opp fortløpende fram til kursstart.

Informasjon om partiene

for alle
 Onsdag  Kl. 18.30 -
 900 kr

Parti B og C passer for deg som har danset en del tidligere (minimum ett år) og har tilegnet deg det grunnleggende. De øvrige partier krever ingen forkunnskaper. Elever på parti D (barnedans 4-5 år) må har fylt 4 år før 01. september 2018.

Priser

Prisen gjelder for et semester. Giro for innbetaling av kursavgift vil bli tilsendt etter oppstart.

Rabatter

• Ved deltakelse på to eller flere partier gis 200 kr fratrekk på samlet beløp.
  • Søsken gis 200 kroner fratrekk på samlet beløp.
  • Ansattrabatt for ansatte ved Universitetet i Stavanger (ca.25%) og studentrabatt (50%). Pris på barnepartier for ansatte er kr 600, og for voksne 700 kr. For studenter er pris på barnepartier kr 400 og voksne kr 450.
    • Ved påmelding oppgi stilling/avd. eller studie og studentnummer.
    • Ansatt- og studentrabatt kan ikke kombineres med annen rabatt.
    • Ansatte og studenter sine barn får også rabatt.

Reglement for innmelding ved Øvingsskolen

• Påmeldingen er bindende. Det er fri utmelding kun hvis dette skjer i løpet av de to første undervisningsukene. Etter dette faktureres kursavgift for semesteret. Giro vil bli tilsendt.
  • Utmelding må skje skriftlig til øvingsskolens administrasjon: os.dans@uis.no innen 01. oktober.
  • Elevene forplikter seg til å møte presis til undervisningstimene. Dersom man er forhindret fra å komme til time ønsker vi at det blir gitt beskjed direkte til dansepedagogen. (Kontaktinformasjon til hver lærer vil bli gitt ved oppstart).

For påmelding, send e-post til øvingsskolens administrasjon os.dans@uis.no

E-posten må inneholde følgende opplysninger:

• Ønsket kurs
  • Elevens navn
  • Elevens fødselsdato
  • Foresatte / regningsmottakers navn (elever under 18 år)
  • Postadresse
  • E-postadresse
  • Dersom eleven er ansatt ved UiS må stilling/avdeling oppgis for å få rabatt
  • Dersom eleven er student ved UiS oppgis studie og studentnummer
  • Dersom eleven har søsken ved øvingsskolen oppgis søskens navn og parti

Spørsmål angående øvingsskolen rettes til: