MÅNEmåne - Tilbud om forestillinger til barnehagebarn i Stavanger

Gjennom prosjektet Scenekunst for alle små inviteres de minste barnehagebarna i Stavanger til forestillingen MÅNEmåne i uke 8.

Foto Månemåne I denne konsertforestillingen undres vi sammen over månen. MÅNEmåne inviterer til et univers av sang, musikk og bevegelse. Foto: Morten Berentsen.

Det er en glede å ønske de yngste barnehagebarna (0 - 24 måneder) i Stavanger velkommen til forestillingen MÅNEmåne i Bjergsted i uke 8.

Om forestillingen

MÅNEmåne/En sang til månen inviterer til et univers av sang, musikk og bevegelse. MÅNEmåne-en sang til månen utforsker den musikalske kommunikasjonen hvor utøverne gjennom melodi, rytme, puls, timing, volum og frasering inviterer de yngste barna inn i den musikalske samtalen. MÅNEmåne-en sang til månen forteller ingen konkret historie, men er inspirert av sagn og myter omkring månen.

Forestillingene settes opp tre ganger til dagen og varer i ca. 35 minutter.  Vi kan ta imot én gruppe på maksimum 15 barn i følge med voksne per forestilling, og den passer best for barn under 24 måneder. Forestillingene er gratis, men krever forhåndspåmelding – vennligst følg instruksene under. Benytt anledningen til en fantastisk opplevelse!

Tid: Uke 8, fra mandag til fredag. Forestillingene spiller hver dag kl. 9:30, 10:30 og 11:30.

Sted: Blackbox Bjergsted, Fakultet for utøvende kunstfag, Bjergsted 1, 4007 Stavanger

Påmelding: Påmelding vil foregå torsdag 6. februar mellom kl-10:00-12:00 og påmeldingen skjer per telefon. Det er første mann til mølla.

Fremgangsmåte for påmelding

Torsdag 6. februar kan barnehagene ringe vår produsent mellom klokken 10:00 og 12:00.
Telefonnummer til vår produsent er 98475989.
Vår produsent vil plassere deg på en ledig tid i uke 8.
Ha klar mailadresse, navn på kontaktperson og barnehage, mobilnummer og antall barn.
Du vil så få en mail med en bekreftelse på tid og sted og denne skal besvares.
Det vil bli sendt ut forslag til pedagogisk opplegg som kan knyttes til prosjektet.

Praktisk info

Henvendelser på sms eller utenfor det oppsatte tidspunktet blir ikke besvart. Det er ikke mulig å bytte tildelt tidspunkt. Bindende påmelding. Kun én forestilling per barnehage.

Det vil komme flere invitasjoner i de kommende ukene!

Les mer om prosjektet Scenekunst for alle små

Vi er i gang med prosjektet Scenekunst for alle små, et spennende formidlingsprosjekt for barnehagebarn i Stavanger. Prosjektet er et samarbeid mellom dybwikdans, Fakultet for utøvende kunstfag, Institutt for barnehagelærerutdanning og Filiorum; senter for barnehageforskning. På UiS sin hjemmeside kan du lese; Sparebankstiftelsen SR-bank gir forestillinger i verdensklasse til barnehagebarn.

Vi er kjempebegeistret!