MENY

Studenter til spilleoppdrag

Her finner du lister over studenter som kan ta spilleoppdrag ved siden av studiene.

  • Klungre Kvintett(1).jpg (rw_largeArt_768).jpg

På campus Bjergsted har vi noen av landets beste artister, band og ensembler. I listene under finner du informajson om studenter, band og ensembler som kan kontaktes for spilleoppdrag.

Honorar og betaling

Honorar avtales direkte med studentene. Vi anbefaler at man følger honorarsatser fra Musikernes fellesorganisasjon - Creo.

Henvendelser til studenter med forespørsel om oppdrag uten honorar skal ikke forekomme.

Musikere

Anna Elise Sørdal Klungre

Sang (piano) / ensemble

Anna Klungre er ein ung songar frå Sunnmøre, for tida busett i Stavanger. Eg studerar ved jazzlinja i Stavanger, og eg har blant anna vore med i Klungre Kollektiv og VOK ENS, med sjølvskriven musikk på sunnmørsdialekt og improvisert musikk. Eg kan setje saman større ensemble og speler også gjerne solo med piano og vokal. Eg spelar hovudsakleg jazz, men er også glad i viser og tek gjerne i mot forslag til sjanger/repertoar.

Amalie Grani

Sang, sopran (piano)

Allsidig sanger som studerer klassisk sang, men som også synger både pop, viser og jazz. Har erfaring som oppdragssanger i bryllup, begravelser, konferanser, samt andre arrangement. Kan akkompagnere selv på piano, men fikser ellers pianist hvis det ønskes klassisk sang. Kan også sette sammen andre ensembler etter behov. Ta gjerne kontakt!

I'm a classical singer (soprano), who also sings pop and jazz. Past experiences include singing at weddings, funerals, conferences, as well as other events. I am able to accompany myself on the piano, but can also get hold of a pianist if classical pieces are preferred. I will also put together an ensemble at a request. Please get in touch!

Zsuzsa Zseni

Sang, mezzosopran

Zsuzsa Zseni er en ungarsk mezzosopran. Hun avsluttet sine sangstudier i Szeged, Ungarn i 2009. Etter det begynte hun å jobbe som skuespiller og sanger ved det Ungarske teatret, Budapest. I 2009 vant hun "Spesialprisen for beste opptreden" i I. Franz Lehar International Singing Competition i Komarno, Slovakia.

Hun flyttet til Norge og startet sin mastergrad ved Griegakademiet i Bergen under Hilde Haraldsen Sveen. Hun var medlem av YAGA-programmet i Norge i 2016, og samme år var hun finalist i "Grand Prize Virtuoso International Music Competition" i London. Hun hadde sin debut i London som Cherubino i Le nozze di Figaro i 2016, og hun ble også med i Bel Cantos sommerprogram i München samme år. I 2018 spilte hun Mercedes i Carmen i München. I 2019 har hun begynt sine PDM studier med Bettina Smith på Universitet i Stavanger.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9kDuRkH-Ezc

https://www.youtube.com/watch?v=ta5P8p-5wcQ

https://www.youtube.com/watch?v=jcpreP8uM1Y

Iida-Alina Poijärvi

Cello

Iida-Alina Poijärvi er en finsk cellist og komponist som for tiden studerer på masternivå ved UiS. Hennes hovedrepertoar er klassisk, men hun har også bred erfaring med andre sjangre. I tillegg improviserer, arrangerer og komponerer hun musikk etter forespørsler. Hun opptrer både som solomusiker og med forskjellige duoer / grupper i allsidige arrangementer, både private og offentlige.

I tillegg samarbeider hun med forskjellige artister, for eksempel dansere, skuespillere og filmskapere. Hun er også utdannet pedagog og helsefagarbeider, noe som gjør henne åpen for nye ideer og kreative prosjekter. Andre instrumentene hennes er piano og sang.

Ta gjerne kontakt med henne hvis du ønsker celloens fine toner til festen, arrangementet eller prosjektet ditt!

Marlene Nikolaysen Freelance

Fiolin

Freelance fiolinist fra Østfold og oppvokst i Singapore. Vært aktiv taffelmusiker i bryllup og andre eventer rundt omkring på hele Sørlandet siden 2017. August 2019 representerte Marlene Norge i Spasskaya Tower Military Music Festival på den Røde Plass i Moskva, Russland. Hun skriver og arrangerer musikk for alt og alle! Sammen kan vi designe den perfekte musikkopplevelsen for deg og dere! 

Robin Methlie

Jazz guitar

Solo jazz guitar ala Joe Pass. Perfekt stemningsmusikk til hotellfoaje, restaurant, event, bryllup ol.

Ingunn Vik

Dans

Ingunn Vik er BA student ved fakultetet for utøvende kunstfag ved UiS. Hun har en bakgrunn og fordypning i samtidsdans og kan stille med korte eller lengre kunstneriske innslag til seminarer, konferanser og lignende.

Faste band/ensembler

Thorbjørn og Anna - duo

Vi er ein duo beståande av vokal og pedal-steel, og har tidlegare spelt viser og jazz-låter saman. Den litt uvanlige besetninga kan gi eit nytt lydbilde til elles kjent og kjær musikk. 

Victor Pedersen Kvartett

Spiller amerikansk standard-jazz og mer moderne egenkomponert jazz. Besetningen er gitar, piano, bass og trommer. Passer som både taffel-musikk eller til musikalske innslag. 

SKA-Laget

SKA-Laget er et ensemble som spiller høyst dansbar musikk med mye energi og groove. Inspirasjonen hentes fra tidlig jamaicansk ska fra slutten av 50-tallet, og 2Tone-eraen fra England på 70-tallet. Tekstene spenner fra det politiske og universelle, til det hverdagslige og private, og er sunget på kav Stavangersk (eller skal man si Stamaicansk?). SKA-laget har så langt et repertoar på 12 egenskrevne låter, men kan også øve inn låter på forespørsel så sant de befinner seg i samme stilmessige landskap. 

Trenger du musikk til festen, men er lei av å høre de samme coverlåtene bli spilt på samme trauste måte? Da er SKA-laget bandet for deg! 

Bjørgvin Trio

Bjørgvin Trio er en klassisk kammermusikk gruppe som fremfører musikk med en unik besetning. Trioen består av mezzosopran Zsuzsa Zseni fra Ungarn, fiolinist Vladimíra Ščigulinská fra Slovakia og gitarist Morten Andre Larsen fra Norge. Repertoaret spenner fra barokk til samtidsmusikk med folkloriske trekk. I tillegg til å spille originale komposisjoner, arrangerer også trioen musikk selv. Bjørgvin Trio har videre intensjoner om å samarbeide med unge komponister for å fremføre nyskrevet skandinavisk musikk.

Nettside www.bjorgvintrio.com

Youtube 

Quintetti Carbonara

Quintetti Carbonara er en klassisk blåsekvintett på sitt andre år med samspill. De består av både viderekomne studenter og profesjonelle frilansmusikere og har utmerket seg med sine teknisk detaljerte tolkninger av både kunstmusikkrepertoaret og lettere underholdningsmusikk. Særlig latinamerikanske rytmer har vært et viktig supplement det siste halvåret. Vi kan levere et variert program til ethvert (innendørs) arrangement som trenger dans, underholdning eller sanselige goder.

Kvikktett

We are trombone quartet and we play togeather for a year now. Even this is quite small period of time we have already participated in many events such as church concerts, conference opening ceremony , school concerts and chamber music comtetition. We can offer quite a big repertoire in almost any music style- from baroque to modern music, pop and party music (also we have Christmas  repertoire).

Capriccio stringing quarter

Capriccio string quartet.  We specialize in playing all styles of music, from classical to rock, and would love to help make special event even more special.

Andrea Opdal

Sanger og komponist med hovedområde innen pop, rock, viser og jazz, og har også god kjennskap til de fleste rytmiske sjangre. Jeg stiller gjerne opp både med band av forskjellige ønskelige størrelser, eller solo og akkompagnerer selv med piano eller gitar. Kan stort sett ta med alt av nødvendig utstyr selv.

The Red Shoes

Bandet The Red Shoes spiller den kuleste rytmiske musikken som lokker dansefoten og hodegyngingen frem. Fire dyktige musikere leverer et sterkt repertoar som omfavner Pink Floyd, David Bowie, Lady Gaga, D'Angelo og CHIC, for å nevne noen. Bandet har tatt på seg oppgaven å finne pop/rock, soul og disco-musikk av høy kvalitet, og å presentere det i kvartett-formatet, uten at det skal gå på kompromiss med noe. The Red Shoes groover i alle stilarter.

Vi er et meget allsidig band med et bredt repertoar av festmusikk, og legger gjerne til låter etter ønske. Hvis det er stemning for det kan vi også ha med blåserrekke.