Kom dans med oss i vår 2018!

Meld deg på øvingsskolen – danseundervisning ved UiS, Bjergsted! Fakultet for utøvende kunstfag ved UiS tilbyr danseundervisning for barn, ungdom og voksne. Øvingsskolen drives av studentene ved studieprogrammet Praktisk pedagogisk utdanning, dans. Alle har bachelorgrad i dans fra før.

Dansere Foto: Morten Berentsen.

TIMEPLAN OG PRISER - ØVINGSSKOLEN I BJERGSTED - DANS - Vår 2018

INFORMATION IN ENGLISH

Fakultet for utøvende kunstfag ved UiS tilbyr danseundervisning for barn, ungdom og voksne. Øvingsskolen drives av studentene ved studieprogrammet Praktisk pedagogisk utdanning/dans under veiledning av UiS ansatt og andre erfarne dansepedagoger. Alle studentene har bachelorgrad i dans fra før.

Undervisningen foregår ved Fakultet for utøvende kunstfag i Bjergsted.

Kursstart i uke 2 – mandag 08. januar, 2018. Undervisningen følger skoleruten og semesteret avsluttes med en forestilling 19. april.  Kursene fylles opp fortløpende fram til kursstart.

Litt informasjon om partiene:
Parti B og G passer for de som har danset en del tidligere (minimum ett år) og har tilegnet seg det grunnleggende.

De øvrige partier krever ingen forkunnskaper.

Elever på parti D (barnedans 4-5 år) må har fylt 4 år før 01. september 2017.

Priser
Prisen gjelder for et semester. Giro for innbetaling av kursavgift vil bli tilsendt etter oppstart.

Rabatter
Ved deltakelse på to eller flere partier gis 200 kr fratrekk på samlet beløp. Søsken gis 200 kroner fratrekk på samlet beløp. Ansatt- og studentrabatt -  ved påmelding oppgi stilling/avd. eller studie og studentnummer. Ansatt- og studentrabatt kan ikke kombineres med annen rabatt. Ansatte og studenter sine barn får også rabatt.

Reglement for innmelding ved Øvingsskolen!

• Påmeldingen er bindende. Det er fri utmelding kun hvis dette skjer i løpet av de to første undervisningsukene. Etter dette faktureres kursavgift for semesteret. Giro vil bli tilsendt.

• Utmelding må skje skriftlig til øvingsskolens administrasjon: os.dans@uis.no  innen 22. januar.

• Elevene forplikter seg til å møte presis til undervisningstimene. Dersom man er forhindret fra å komme til time ønsker vi at det blir gitt beskjed direkte til dansepedagogen. (Kontaktinformasjon til hver lærer vil bli gitt ved oppstart).

For påmelding, send e-post til øvingsskolens administrasjon os.dans@uis.no
E-posten må inneholde følgende opplysninger:

• Ønsket kurs
    Elevens navn
    Elevens fødselsdato
    Foresatte / regningsmottakers navn (elever under 18 år)
    E postadresse

• Dersom eleven er ansatt ved UiS må stilling/avdeling oppgis for å få rabatt

• Dersom eleven er student ved UiS oppgis studie og studentnummer

• Dersom eleven har søsken ved øvingsskolen oppgis søskens navn og parti

Spørsmål angående øvingsskolen rettes til:

Leith Symington