Studiebrosjyre 2019 - 2020

Vil du studere i vakre omgivelser i Bjergstedparken? Sjekk ut vår nye studiebrosjyre.

Studier ved Fakultet for utøvende kunstfag - online brosjyre

Vi på Fakultet for utøvende kunstfag i Stavanger utdanner musikere, dirigenter, dansere, instrumentalpedagoger,
dansepedagoger og kulturarbeidere til et regionalt, nasjonalt og internasjonalt marked.

Vårt hovedfokus er at du skal løftes som utøver og kunne prestere på høyt nivå, med en reflektert holdning til tradisjon og nyskaping. For deg som student er sceneerfaring noe av det viktigste og mest utviklende du tar med deg videre. Vi arrangerer nærmere 200 konserter og forestillinger i løpet av et studieår. Som student hos oss vil du delta i workshops, mesterklasser og tverrfaglige sceniske produksjoner, både i Stavangerregionen og på turné.

Vårt fakultet ligger vakkert til i Bjergsted kulturpark, med umiddelbar nærhet til Stavanger konserthus, Stavanger
symfoniorkester og flere andre aktører innen det
profesjonelle og frivillige musikkliv.

Vi har et stort antall undervisningsrom, øvingsrom, ensemblerom, dansesaler og konsert- og forestillingssaler. I tillegg benytter vi flere av byens og regionens scener.