Søk studier på campus Bjergsted

Finn ditt studie i menyen til venstre. Fra og med 1. november kan du søke på flere av våre studier. Studier i utøvende musikk har søknadsfrist 15. desember.

Søk studier på campus Bjergsted

Vi på Fakultet for utøvende kunstfag i Stavanger utdanner musikere, dirigenter, dansere, instrumentalpedagoger, dansepedagoger og kulturarbeidere til et regionalt, nasjonalt og internasjonalt marked.

Slik søker du

Fra og med 1. november kan du søke på årsstudie, bachelor, master, Postgraduate Diploma (PDM) og videreutdanning i utøvende musikk. Finn ditt studie i menyen til venstre for å orientere deg om opptakskrav, søknadsfrister og prosedyrer. 

Søknadsfrister

Fakultet for utøvende kunstfag har ulike søknadsfrister for ulike program. Det er derfor viktig at du noterer deg de gitte frister som gjelder for deg og dine studieønsker. Se oversikt over alle gjeldende søknadsfrister her.

Studiekvalitet

Vårt hovedfokus er at du skal løftes som utøver og kunne prestere på høyt nivå, med en reflektert holdning til tradisjon og nyskaping. For deg som student er sceneerfaring noe av det viktigste og mest utviklende du tar med deg videre. Vi arrangerer nærmere 200 konserter og forestillinger i løpet av et studieår. Som student hos oss vil du delta i workshops, mesterklasser og tverrfaglige sceniske produksjoner, både i Stavangerregionen og på turné.

Campus Bjergsted

Vårt fakultet ligger vakkert til i Bjergsted kulturpark, med umiddelbar nærhet til Stavanger konserthus, Stavanger symfoniorkester og flere andre aktører innen det profesjonelle og frivillige musikkliv. Vi har et stort antall undervisningsrom, øvingsrom, ensem-blerom, dansesaler og konsert- og forestillingssaler. I tillegg benytter vi flere av byens og regionens scener.