Sekundære opptaksprøver i musikk og dans

Nå kan du melde deg opp til sekundære opptaksprøver i utøvende musikk og dans. Prøvene avholdes i uke 22 på campus Bjergsted. Påmeldingsfrist er 15. mai.

• Studentmiljø-3.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Innen klassisk kan du melde deg på sekundære opptaksprøver for obo, horn, trombone, fiolin, bratsj, kontrabass og klaver.
  • Jazz-4.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Innen jazz kan du melde deg på sekundære opptaksprøver for piano, bass og blås.
  • uisdans_tou03.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Dans har sine opptaksprøver lørdag 1. juni.

Mangler du studieplass til høsten? Fakultet for utøvende kunstfag arrangerer sekundære opptaksprøver i uke 22.

Dans

Bachelor i dans arrangerer sine opptaksprøver lørdag 1. juni. Frist for påmelding er 15. mai via musikk-dans@uis.no. Ta kontakt for informasjon om oppmøte og plan for prøvedagen.

Program lørdag 1. juni

• 09:00 - Registrering og oppvarming
  • 09:20 - Informasjon
  • 09:30 - Klassisk ballett
  • 10:45 - Samtidsdans og improvisasjon
  • 12:30 - Lunsj
  • 13:00 - Solo – BA søkere
  • 13:00 - Jazzdans - PPU søkere
  • 14:00 - Pause
  • 14:30 - Intervju

Klassisk

Vi har ledige studieplasser på følgende hovedinstrument:

• Obo
  • Horn
  • Trombone
  • Fiolin
  • Bratsj
  • Kontrabass
  • Klaver

Du kan søke opptak til årsstudium, bachelor, videreutdanning, master og Postgraduate Diploma i utøvende musikk.

Opptaksprøvene avholdes i uke 22.

Klassisk er tilgjengelig for prøver:

Mandag 27. mai: KLAVER, HORN og TROMBONE / Ca. fra kl. 14.15.

Tirsdag 28. mai: OBO, KLAVER, FIOLING, BRATSJ og KONTRABASS / Ca. fra kl. 14.15.

Onsdag 29. mai: OBO, KLAVER, FIOLING, BRATSJ og KONTRABASS / Ca. fra kl. 14.15.

Jazz

Vi har ledige studieplasser på følgende hovedinstrument:

• Piano
  • Bass
  • Blås

Opptaksprøvene avholdes i uke 22:
Mandag før klokken 12 samt tirsdag og onsdag (klokkeslett ikke satt).

Jazz er tilgjengelig for prøver:

Mandag 27. mai: Før kl. 12.00.

Tirsdag 28. mai: ikke bestemt klokkeslett, men forsøker å være ferdige til før kl. 15.00.

Onsdag 29. mai: ikke bestemt klokkeslett, men forsøker å være ferdige før kl. 15.00

Teori- og gehørprøve

Dersom du ønsker å komme til sekundære prøver har du også anledning til å avlegge teori- og gehørprøve for opptak til Bachelor i utøvende musikk.

Prøven avholdes i uke 22:

TEORI- OG GEHØR PRØVE:

Tirsdag 28. mai:  09.30 – 11.00.

Onsdag 29. mai: 09.30 – 11.00.

Har du fått tilbud om studieplass hos oss, med forbehold om å bestått teori- og gehørprøve avlegges også denne prøven i uke 22 tirsdag eller onsdag.

Påmelding

Meld deg opp til opptaksprøver ved å sende e-post til musikk-dans@uis.no. Frist for påmelding er 15. mai.

Foto: Marius Vervik