Tilbud om forestillinger til alle barnehagebarn i Stavanger

Gjennom prosjektet Scenekunst for alle små inviteres alle barnehagebarn i Stavanger til forestillingen Prinsessen på erten. Første sjanse er uke 7. Åpen påmelding.

Foto av Prinsessen på erten. Siri Dybwik sine forestillinger har blitt sett av hundrevis av barn i Europa og Asia. Nå inviteres barnehagebarna i Stavanger til forestillingen Prinsessen på erten (målgruppe 3- 5 år). Foto: Morten Berentsen

Det er en glede å ønske alle barnehagebarn i Stavanger velkommen til forestillingen Prinsessen på erten i Bjergsted i uke 7. Forestillingene settes opp tre ganger til dagen og varer i ca. 30 minutter.  Vi kan ta imot én gruppe på minimum 20 barn og maksimum 30 barn pluss voksne per forestilling, og den passer best for barn fra tre til fem år. Forestillingene er gratis, men krever bindende forhåndspåmelding – vennligst følg instruksene under. Benytt anledningen til en fantastisk opplevelse!

Tid

Uke 7, fra mandag til fredag. Forestillingene spiller hver dag kl. 9:30, 10:30 og 11:30.

Blackbox Bjergsted, Fakultet for utøvende kunstfag, Bjergsted 1, 4007 Stavanger

Frist for påmelding er 23. januar og det er første mann til mølla.

Fremgangsmåte for påmelding:

1) Klikk på lenke

2) Skriv inn barnehage- OG avd.-navn i boksen «enter your name»

3) Huk av ønsket dato og klokkeslett for forestilling. (Man kan kun velge ledige tidspunkt og har kun ett valg. Påmelding er bindene)

4) Klikk på «Send»¨

5) Send epost til simen.k.halvorsen@uis.no med følgende informasjon:

• Barnehage- og avd.-navn
  • Kontaktpersson
  • E-postadresse

En gave til alle barnehagebarn

Vi er i gang med prosjektet Scenekunst for alle små, et spennende formidlingsprosjekt for barnehagebarn i Stavanger. Prosjektet er et samarbeid mellom dybwikdans, Fakultet for utøvende kunstfag, Institutt for barnehagelærerutdanning og Filiorum; senter for barnehageforskning. Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger ble sommeren 2019 tildelt 700.000 kroner fra Sparebankstiftelsen SR-Bank til prosjektet "Scenekunst for ALLE små". Gjennom prosjektet inviteres alle barnehagebarn i Stavanger til forestillinger i verdensklasse. Les mer om prosjektet her.

Vi er kjempebegeistret!