Velkommen til semesterstart!

Vi ønsker alle studenter velkommen til nytt semester ved Fakultet for utøvende kunstfag, UiS. Her finner du info om din studiestart.

Foto: Campus Bjergsted ved Universitetet i Stavanger Campus Bjergsted ved Universitetet i Stavanger

Det er en stor glede å ta i mot nye og allerede aktive studenter. Vi håper du vil finne deg vel til rette som student her hos oss. I denne artikkelen har vi samlet info som er nyttig for deg som studerer ved Fakultet for utøvende kunstfag.

Ny student?

Vi ber alle nye studenter om å møte i Lille konsertsal kl. 10.00 mandag 13. august for å treffe fadderledere og reise samlet til campus Ullandhaug, til universitetets velkomstseremoni og åpning av fadderlandsbyen.

Det er mye å huske på for å komme i gang med studiene. Vi har laget en sjekkliste for nye studententer slik at oppstarten blir mest mulig knirkefri. Listen finner du her!

Studiestartsinformasjon

Fakultet for utøvende kunstfag holder til i vakre og sentrumsnære omgivelser i Bjergstedparken, et godt stykke fra campus Ullandhaug. For å sikre at du som student ved campus Bjergsted skal få lett tilgang på den informasjonen som er spesiell for vårt fakultet, har vi samlet alt du trenger å vite om semesterstart hos oss under fanen "For studenter".

Obligatoriske informasjonsmøter

Se student.uis.no for når informasjonsmøtene for studieprogrammet du er tatt opp til finner sted. På disse møtene vil studiekoordinator informere om undervisning, timeplan og emnekombinasjoner som gjelder for deg.

Åpningsseremoni

Tirsdag 14. august kl 11:00 inviteres alle ansatte og studenter ved fakultetet til åpningsseremoni i Lille Konsertsal.

Her blir det velkomsttaler ved dekan Morten Wensberg og fungerende studentrådsleder Vetle Aakre Laupsa. Det blir også to innsalg fra fakultetets danselinje, koreografert av Maia Dullaert og Dagny Gimse og et jazzinnslag.

Etter seremonien inviteres alle til felles lunsj.

Foredrag ved Breandáin O'Shea

Fredag 17. august kl. 12 blir foredrag ved Breandáin O'Shea, australsk journalist og musiker i Lille konsertsal. O'Shea har de siste 20 årene vært bosatt i Berlin hvor han produserer dokumentarer, podcasts og innslag for radio i Europa, USA og Australia. Han har blitt hedret med gullmedalje i New York Festival Radio Awards for sitt arbeid, og har intervjuet hundrevis av musikere og skuespillere. Gjennom utallige samtaler med artister i verdensklassen har han tilegnet seg uvurderlig kunnskap om hva som skal til for å lykkes som artist. Foredraget er obligatorisk.