Vi ønsker Tamara Kuklina velkommen som ansatt ved fakultetet

Tamara Kuklina starter i vikariat som studiekonsulent ved Fakultet for utøvende kunstfag (UiS) i august 2020.

Vi ønsker Tamara Kuklina velkommen som studiekonsulent i fakultetsadministrasjonen ved Fakultet for utøvende kunstfag. Vikariatet har varighet fra 10.august 2020 til 30.juni 2021.

Ansvarsområder

Som studiekonsulent vil Tamara ha administrativt ansvar for studiene Praktisk pedagogisk utdanning (PPU) i utøvende og skapende kunstfag, Musikkproduksjon og opptaksteknikk, samt utgående studentutveksling og mobilitet for studenter ved UK, i tillegg til andre administrative oppgaver ved fakultetsekspedisjonen.

Bakgrunn

Tamara Kuklina har en mastergrad i anvendt matematikk og informatikk fra Russland. Hun har bodd i Norge i 13 år. Inntil 2013 jobbet hun i oljeindustrien som petroleumsingeniør (Statoil, Logtek og Schlumberger). Deretter valgte hun et karrierebytte der hun blant annet har startet opp som gründer (SocialCooking.no AS og Fra Hage til Mage AS). Tamara har bidratt som frivillig på flere arrangement og festivaler som for eksempel Stavanger kammermusikkfestivalMaiJazz og Kapittel. De siste årene har hun vært ansatt som produsent for Stavanger kammermusikkfestival. Tamara er språkmektig, og behersker russisk, fransk, engelsk, norsk og litt spansk.

Foto av Tamara Kuklina

Tamara Kuklina starter i vikariat som studiekonsulent i august 2020. (Foto: privat)