Avdelinger og ansatte på Handelshøgskolen ved UiS

Handelshøgskolen ved UiS er organisert i tre fagavdelinger: Avdeling for innovasjon, ledelse og markedsføring, Avdeling for regnskap og rettsvitenskap og Avdeling for samfunnsøkonomi og finans.

• Ledelsen på Handelshøgskolen ved UiS

Handelshøgskolen ved UiS (HHUiS) ledes av dekan og fakultetsdirektør. Det er også et eget styre for HHUiS.Prodekan for forskning og prodekan for undervisning med i ledergruppen. I tillegg er de tre avdelingslederne og leder for Senter for innovajonsforskning med i den utvidede ledergruppen.

Avdelingene administreres av en avdelingsleder som er ansvarlig for dekanen. Studieprogrammene er ikke lagt til avdelingene, men avdelingene leverer undervisning til HHUiS innenfor sine kompetanseområde. Hvert studieprogram har en egen studieprogramleder.

• Dekan Bjarte Ravndal

Egil Kristensen