Seminarer og konferanser ved HHUiS

Handelshøgskolen ved UiS arrangerer eller fasiliterer ulike seminarer og konferanser innenfor økonomi og juss på Universitetet i Stavanger. De enkelte arrangmentene er listet opp under.

Fagseminar i anledning økonomifestivalen KåKånomics 2018 Fagseminar i anledning økonomifestivalen KåKånomics 2018

Onsdagsseminarer

Onsdagsseminarene er en seminarrekke hvor interne og eksterne kolleger og samarbeidspartnere presentere sin forskning i et fagfellesskap. Seminarene er åpne for alle interesserte. Da de fleste seminarene er på engelsk legges oversikten over onsdagsseminarene på våre engelske nettsider.

MIT Reap Summer School 2019

Handelshøgskolen ved UiS er vertskap og arrangør av årets MiT Reap Summer School den 20 - 23. mai 2019. Program og nærmere informasjon om sommerskolen finnes på våre engelske sider da undervisningen vil foregå på engelsk med professor Bill Aulet fra MIT.