MENY

Dekanlunsj – møteplass for studenter og fakultetsledelse

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet inviterte til dekanlunsj, 11. september.

Magne Sydnes ledet sin første dekanlunsj ved det teknisk-naturvitenskaplige fakultet, 11. september 2018. Magne Sydnes, prodekan for utdanning, ledet sin første dekanlunsj ved det teknisk-naturvitenskaplige fakultet, 11. september 2018.

Dekanlunsj er et initiativ som skal fremme god kontakt mellom studenter og ledelsen. Linjeforeningene ved det teknisk- naturvitenskapelige fakultet inviteres til å komme med innspill og forslag til hvordan studiehverdagen kan gjøres bedre. På sakslisten denne gangen var blant annet studentrepresentasjon i råd, utvalg og prosjektgrupper og hvordan man kan nyttiggjøre canvas på en bedre måte. 

Under lunsjen fikk studentene mulighet til å bli kjent med Magne Sydnes, som er ny prodekan for utdanning. Det var Sydnes som ledet møtet, og som tok mot innspill fra studentene. 

– Jeg er veldig fornøyd med møtet, sier Sydnes. 

– Det er viktig med slike arenaer, hvor studenter og ledelse kan møtes for å drøfte aktuelle problemstillinger, legger han til. 

Han er veldig fornøyd med oppmøtet, til tross for kort varsel på innkallingen. 

– Jeg er imponert! Det er veldig trivelig å møte studentene og høre om hva som opptar dem. Det er mye vi kan lære av dem, og det er viktig at de er representert i råd og utvalg ved fakultetet og universitetet. 

Sydnes har nylig begynt i stillingen som prodekan for undervisning, og gleder seg til flere møter med studentene i tiden fremover. 

– Jeg ser frem til en innholdsrik høst, og gleder meg til å møte flere engasjerte studenter. 

Han oppfordrer studenter til å ta kontakt, ha en god dialog med de ansatte ved universitetet og til å engasjere seg. 

– Det er den beste metoden for å sikre en god studiehverdag og trivsel, sier han. 

 

Tekst og foto: Mari Løvås