Nyåpning på IMF

Arbeidet startet i juni 2018, og endelig var det klart for nyåpning av ph.d.-arealet på Institutt for matematikk og fysikk.

Instituttleder Bjørn Henrik Auestad viser fram det nyoppussede arealet. Instituttleder Bjørn Henrik Auestad viser fram det nyoppussede arealet.

– Dette har frigjort areal ved fortetting av laboratorieaktivitetene og gir en mer optimal plassutnyttelse, sier instituttleder Bjørn Henrik Auestad.

Det nye arealet har plass til omtrent 20 ph.d.-studenter, som sitter i et fleksibelt arbeidsmiljø.

– I tillegg får ph.d.-studentene en egen sosial sone, og jeg syns det har blitt skikkelig fint her, sier instituttlederen.

Ved å effektivisere arealbruken har instituttet fått frigjort kontorarbeidsplasser som er nødvendige.

– I løpet av året skal vi ansette fire nye medarbeidere, så dette kommer godt med, sier Auestad.