Prisdryss over petroleumsstudenter

Repsol, Acona og Vår Energi delte ut til sammen 10 priser og 325.000 kroner til bachelor- og masterstudenter ved UiS i dag.

• Repsol_award_14.jpg (rw_largeArt_768).jpg
    Kenneth Løland (fra venstre), Isabella Rosetti og Juan Rubio vant Repsols priser. Den fjerde vinneren, Zongqiang Luo, kan skimtes på skjermen i bakgrunnen.
  • IMG_8768.jpg (rw_largeArt_768).jpg
    Vinner av Aconas pris, Caetano Saramago sammen med veileder Dan Sui.
  • IMG_8878.jpg (rw_largeArt_768).jpg
    Vinnerne av Vår Energis priser: Fra venstre Christine Oswald, Larisa Penkala, Jan-Arthur Svendsbøe og Einar Salomonsen. I bakgrunnen instituttleder Alejandro Escalona, Denis Palermo (Vår Energi), Bjørn Thore Ribesen (Vår Energi) og instituttleder Øystein Arild. Adrian Pindel var ikke tilstede under utdelingen.

De 10 heldige studentene er alle tilknyttet Institutt for energiressurser og Institutt for energi- og petroleumsteknologi. Studentene har utmerket seg innen hvert sitt felt, og blir nå belønnet for strevet. De fleste prisene gikk til masterstudenter, mens seks av prisene gikk til bachelorstudenter som kun har studert ett år ved UiS.

UiS samarbeider tett med industrien. Prisene som ble delt ut under markeringen 17. juni viser at næringen verdsetter arbeidet som legges ned av studentene, både i forelesningssalene og på laboratoriene ved petroleumsinstituttene.

Og vinnerne er …

Repsols priser (25.000 kroner til hver) går til de fire beste masterstudentene innen disse kategoriene (utvelgelse basert på karakterer):

• Boring og brønn: Juan Rubio
  • Reservoar: Kenneth Løland
  • Naturgass: Zongqiang Luo
  • Petroleumsgeologi: Isabella Rosetti

Aconas pris for beste masteroppgave (25.000 kroner) går til:

• Caetano Saramago

Vår Energis priser (25.000 til to bachelorstudenter og 50.000 til tre masterstudenter) går til:

• Jan-Arthur Skartland Svendsbøe (bachelor)
  • Einar Gramstad Salomonsen (bachelor)
  • Larisa Penkala (master)