MENY

UiS er med på den største smartby-arenaen i Norden

UiS er sterkt tilstede under Nordic Edge, med representanter på stand, egen sesjon under energikonferansen, EdTech og flere spennende foredrag.

UiS stand Nordic Edge

Universitetet i Stavanger er en Nordic Edges medeiere, og er i tillegg både utstiller og medarrangør, med flere konferanseprogram på årets konferanse: Responsible InnovationsSocio-Technical Challenges in a Smart World og Green Investing, E-Planes and the Future of our Energy System.

I tillegg er UiS med på å arrangere et av de parallelle konferanseprogrammene 27. september: KnowHow Edtech Conference.KnowHow EdTech er en årlig møteplass for skoler og bedrifter med fokus på aktuelle EdTech-emner.

UiS har en egen stand i messeområdet. Der står representanter fra Etter- og videreutdanning ved UiS (EVU), Institutt for data- og elektroteknologi (IDE) og Future Energy Hub. I tillegg, rett bak UiS-standen, har Arkeologisk museum en egen stand, hvor de lar deltakerne på messen smake på godbiter fra kafeen deres. 

På stand og konferanse

– Det er veldig kjekt å være her, ettersom Nordic Edge passer oss perfekt med tanke på tematikk. Her er det mange som holder på med de samme problemstillinger som oss, og vi håper å hente inspirasjon og knytte nye kontakter mens vi er her, sier Trond-Ola Hågbo fra Future Energy Hub. 

Han og kollega Helleik Syse har nok å gjøre under Nordic Edge. 

– Vi skal representere Future Energy Hub her på standen. I tillegg er vi medarrangør av energikonferansen her på Nordic Edge på torsdag. Der får vi spennende foredrag fra Siri Kalvig i Nysnø, Ingvald Erga fra Avinor og Runa Haug Khoury fra Bellona, så vi håper mange dukker opp der, sier Syse. 

Besøk UiS på stand C100 i Stavanger Forum. 

Nordic Edge varer fra 25. – 27. september, i Stavanger Forum. 

 

Tekst og foto: Mari Løvås