Vår Energi studentpriser

Studenter på energi- og petroleumsfag kan nå kjempe om studentpriser delt ut av Vår Energi. Prisene deles ut til bachelor- og masterstudenter som utmerker seg akademisk.

vår energi logo

Totalt fire priser blir delt ut, en for bachelor i geovitenskap (nå geo- og energiressurser), bachelor i petroleumsteknologi (nå energi- og petroleumsteknologi) og to for beste masteroppgave i Petroleum Geosciences og Petroleum Engineering. Bachelorprisene er på 25 000 kroner og masterprisene er på hele 50 000 kroner.

Evalueringskriterier bachelor:

Kriteriene for bachelorprisen er utelukkende basert på faglige prestasjoner og kandidater blir rangert basert på gjennomsnittskarakter for de fem første semestrene i bachelorprogrammet. Dersom flere studenter har like karakterer vil prisen deles likt mellom de vinnende kandidatene.

Evalueringskriterier master:

Masteroppgaven er nominert av veilederne, med totalt tre nominasjoner per fordypning, det vil si i tre nominasjoner i boring og brønn, tre i reservoarteknikk, tre i naturgass og tre i geovitenskapsteknikk.

Hver av de tolv nominerte kandidatene blir bedt om å gi en 10-minutters presentasjon av masteroppgaven sin på en samling for masterstudentene, 17. juni 2020.

Evalueringskomite:

Vinneren vil bli valgt av representanter fra Institutt for energiressurser (IER), Institutt for energi- og petroleumsteknologi (IEP) og Vår Energi.