Webinarserie for 2-årige masterprogram

Har du lyst å ta en mastergrad i teknologi eller realfag? Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet inviterte til webinarserie for 2-årige masterprogram 1. og 2. april. Oppdatert: Se presentasjoner og opptak fra webinarene her.

Kvinne foran macbook

En mastergrad vil gi økt innsikt, kompetanse og unike ferdigheter som trengs i arbeidslivet. Det er et stort behov for arbeidskraft innenfor teknologi og realfag, og en mastergrad vil gjøre at du stiller sterkt i jobbmarkedet. Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet inviterer til en webinarserie for å fortelle om de ulike programmene vi tilbyr.

Dersom du ønsker å delta på et eller flere webinar sender du en e-post til mari.lovas@uis.no, så får du tilsendt lenke til møtet i Teams.

Robotteknologi og signalbehandling - Se opptak fra webinaret her
Dato: 1. april, 09:00.
Arrangør: Tormod Drengstig

Applied Data Science - Se opptak fra webinaret her - Presentasjon fra webinaret
Dato: 1. april, 09:30.
Arrangør: Tom Ryen

Datateknologi - Se opptak fra webinaret her
Dato: 1. april, 10:00.
Arrangør: Tomasz Wiktorski

Computational Engineering - Presentasjon fra webinar - Se også artikkelen: Stol på matematikken, ikke magefølelsen
Dato: 1. april, 10:30.
Arrangør: Aksel Hiorth

Risikostyring og samfunnssikkerhet og Risikostyring / Risk analysis and governance and Risk management - Presentasjon fra webinaret
Dato: 1. april, 11:30.
Arrangør: Roger Flage og Frederic Bouder

Konstruksjoner og materialer - Se opptak fra webinaret her
Dato: 1. april, 12:00.
Arrangør: Knut Erik Teigen Giljarhus

Marin- og offshoreteknologi
Dato: 1. april, 13:30.
Arrangør: Muk Chen Ong

Petroleum Geosciences Engineering
Dato: 2. april, 09:00.
Arrangør: Nestor Fernando Cardozo Diaz

Petroleumsteknologi: spesialisering boring og brønn
Dato: 2. april, 09:30.
Arrangør: Øystein Arild

Petroleumsteknologi: spesialisering produksjon- og prosessteknologi - Presentasjon fra webinar
Dato: 2. april, 16:00.
Arrangør: Zhixin Yu

Petroleumsteknologi: spesialisering reservoar
Dato: 2. april, 10:30
Arrangør: Skule Strand

Industriell økonomi
Dato: 2. april, 11:00.
Arrangør: Sigbjørn Tveteraas

Obs! Webinarene kan bli tatt opp og brukt i markedsføring i etterkant.
Hvis du har spørsmål om webinarene kan du sende en e-post til mari.lovas@uis.no

Se også våre andre 2-årige masterprogram, som ikke er inkludert i webinarserien:

Opptakskravene kan variere, så ta en ekstra titt på de programmene som interesserer deg. Inne på hvert program finner dere også kontaktinformasjon til fagansvarlig og studiekoordinatorer som kan svare på det dere måtte lure på. Husk søknadsfristen 15. april.