Jubileumskonferanse - 25 år med sosionomutdanning i Agder 28.-29. november

Sosialt arbeid har 25-års jubileum i år, og i den forbindelse arrangerer UiA en jubileumskonferanse 28. og 29. november 2016.

Flere internasjonalt anerkjente forskere kommer til konferansen og Synnöve Karvinen-Niinikoski, professor emerita i sosialt arbeid ved Helsingfors Universitet er hovedforedragsholder. Sosionom og tidligere minister i flere perioder, Odd Einar Dørum, innleder konferansen.

Konferansens første dag vil i sin helhet være viet sosionomutdanningen og sosialt arbeid. Dette følges opp neste dag der det overordnede tema er 'Velferdstjenester og innovasjon'.

Konferansen markerer også avslutningen på et større NFR-prosjekt på instituttet: «Innovation and Service Development through Evolving Forms of Collaboration» (INNOS). Resultater fra prosjektet bli bli presentert på konferansens andre dag.

Konferansen finner sted på UiA campus Gimlemoen i auditorium B1-007 (inn hovedinngangen), og begynner med registrering 28. november kl. 09.00 (programmet starter kl. 10.00), og avsluttes 29. november kl. 15.30.

Program og påmelding finner du her