Ph.d.-kurs om demokrati og diversitet i utdannelse

Universitetet i Agder inviterer til Nordisk Vinterskole for Ph.D-studenter: DEMOKRATI OG DIVERSITET I UTDANNELSE OG ARBEID.

Universitetet i Agder inviterer til Nordisk Vinterskole III for Ph.D. studenter i uke 5, 2017 (30. januar – 3. februar).

Å ville oppdra til demokrati via demokrati står sentralt i alle de Nordisk landene. Men hva betyr demokrati? Hvordan forstår vi demokrati i lys av endringer i de Nordiske velferdsstatene, og hvilke nye utfordringer konfronteres skole og utdanning med relatert til global og lokal migrasjon?  På den Nordiske Vinterskolen undersøkes demokratiserende og de-demokratiserende prosesser i utdanning og arbeidsliv.

Vinterskolen arrangeres i et samarbeid mellom Lunds Universitet, Sverige, Islands Universitet, Syddansk Universitet, Danmark og Universitetet i Agder, Norge.

Her finner du mer informasjon om vinterskolen, program og påmelding.

NB. påmeldingsfristen er utvidet til 22. november 2016