MENY

Oljeselskap

Opplev Norsk Oljemuseum på en helt ny måte. Når vi holder åpent hus med verdier som tema vil vi presentere det beste huset har å by på, av kunnskap, underholdning, quiz, film og fortellinger. Velkommen til Oljeselskap 21. september!

Bilde av jenter på Norsk Oljemuseum Norsk Oljemuseum inviterer til Oljeselskap under Forskningsdagene torsdag 21. september. Foto Shadé B. Marins

Oljeselskap på Norsk Oljemuseum – en kveld full av verdier!

Møt "Oljeungen" og kjenn på verdien av minner, få begrep om verdien av oljefondet, hvor verdifull er oljen og gassen som fortsatt skjuler seg i havbunnen – og hva betyr det å kunne noe om geologien i dypet, hvor ville Norge vært uten verdifull teknologisk utvikling – og hva er egentlig verdien av arbeid?

Hør UiS-professor Klaus Mohn snakke om Oljefondet – og norske verdier, geolog Bjørn Kåre Bryn skal gi oss innblikk i hva det er med hydrokarboner som gjør dem så verdifulle, forsker Trude Meland setter verdien av naturressursene opp mot verdien av vår alles arbeidskraft – og da er det ikke oljen og gassen som er mest verdt. Det blir flere korte, men verdifulle foredrag og underholdende klima-quiz, liveband Liquid Mojo og bar. Gratis adgang.

Kveden byr på en unik anledning til å se Oljemuseet, på en ny måte eller for første gang, med spennende innhold og påfyll som gir deg grunnlag for å mene mer om framtiden for Norges største næring. 

Bølgen & Moi åpner bar inne på museet og det blir musikk og god stemning.