MENY

FOREDRAG: Hydrogen som fremtidig energibærer

ONSDAG 25. SEPTEMBER KL 19 PÅ ARKEOLOGISK MUSEUM: Tekna inviterer til foredrag med generalsekretær Kristian E. Vik, Norsk Hydrogenforum og Egil Vigdel, daglig leder i gründerbedriften Agri-e.

Foto av hydrogendrevet buss. Store nasjonale satsinger på hydrogen kommer nå i flere og flere land. Hva med Norge?

Hva skjer rundt Hydrogen? Generalsekretær Kristian E Vik, Norsk Hydrogenforum / Hydrogen.no og Egil Vigdel, daglig leder i gründerbedriften Agri-e gir oss en oppdatering.

Møtet er gratis og åpent for alle interesserte. Påmelding: https://ntva.hoopla.no/sales/2582254823

Foredrag 1: Status på området – nasjonalt og internasjonalt
I​nnlegg av Kristian Vik, Generalsekretær i Norsk Hydrogenforum

Store nasjonale satsinger på hydrogen kommer nå i flere og flere land, for å sikre betydelig reduksjon av CO2-utslipp. ​Hva må Norge gjøre med våre konkurransefortrinn for fortsatt kunne ligge i front på bruk av nullutslipps-teknologi i maritim sektor?
Hvordan kan Norge utgjøre et bidrag for bred innfasing av nullutslipps veitransport, som gjør at vi kan nå våre utslippsmål mot 2025 satt i NTP? Hva kan vi gjøre i industrien?

Foredrag 2: Produksjon av hydrogen fra biogass
Innlegg av Egil Vigdel, daglig leder i gründerbedriften Agri-e

Agri-e er en gründerbedrift som vil utvikle, bygge og drifte anlegg som benytter biogass som energikilde, og på bakgrunn av dette produserer hydrogen, strøm, varme, og konsertert ren CO2. Målsetningen er å kunne benytte rå-biogass direkte inn i anlegget uten å gå veien om oppgradering.

Møtet arrangeres i samarbeid med Tekna Stavanger og Forskningsdagene i Stavanger-regionen. 

Her finner du arrangementet på Facebook. Meld din interesse og hold deg oppdatert