Barnehagestart i koronaens tid

Koronapandemien skaper refleksjon rundt egen praksis og rutiner. Tuula Helka Skarstein og Klara Øverland er begge forskere tilknyttet FILIORUM- Senter for barnehageforskning. Her kommer de med innspill for å sikre en god start på barnehageåret.

To barn ligger på gulvet omgitt av fargerike klosser. De holder klosser med hull i foran øynene sine og smiler. Foto: GettyImages

Koronapandemien skaper refleksjon rundt egen praksis og rutiner. Det kan føre med seg mye godt til barnehagehverdagen, sier forsker ved FILIORUM- Senter for barnehageforskning, Tuula Helka Skarstein. Førsteamanuensis ved Læringsmiljøsenteret og FILIORUM-forsker Klara Øverland framholder hvor viktig det er med en god ledelse i barnehagen som trygger situasjonen og følger reglementet. Les saken med gode tips for oppstart i barnehagen her.