Sissel H. Jore fikk Ambassadørpris for 2018 fra Region Stavanger

Region Stavanger har utpekt 16 nye ambassadører som alle fikk Ambassadørpris for 2018. Sissel H. Jore ved SEROS var en av mottagerne av prisen, for arrangering av den fjerde nordiske SRA-konferansen i november 2018.

Sissel H. Jore ved SEROS mottok Ambassadørprisen for 2018 for fjerde nordiske SRA-konferansen Sissel H. Jore ved SEROS mottok Ambassadørprisen for 2018 for fjerde nordiske SRA-konferansen

Sissel Haugdal Jore, førsteamanuensis og senterleder for SEROS, Universitetet i Stavanger, fikk prisen for arrangering av The 4th Society for Risk Analysis (SRA) Nordic Conference /RISK 2018.

Hun er for tiden på et ettårig forskningsopphold ved University of Colorado Boulder, USA. I hennes fravær mottok fungerende senterleder Claudia Morsut prisen.

Se nyhetssak om tildelingen på Næringsforeningen sine nettsider

Tekst: Marianne Gjerlaugsen
Foto: Region Stavanger