MENY

Ledelse og organisasjonspsykologi

Hvordan opplever gjester at de blir tatt vare på? På et hotell, på et museum eller i en restaurant? God service er viktig for gjesters opplevelse.

Hotellresepsjon

Ved Universitetet i Stavanger forsker vi på disse feltene knyttet til ledelse i servicebedrifter:

  • Mangfoldsledelse 
  • Hotellederen 
  • Helsefremmende lederskap 
  • Emosjonsregulering og helse 
  • Etiske utfordringer og dilemma 
  • Psykososialt arbeidsmiljø 
  • Økonomi i hotellnæringen 
  • Serviceproduktivitet 
  • Gjestens opplevelser 
  • Risikooppfatninger 
  • Samproduksjon 
  • Matrelatert forbrukeradferd 
  • Institusjonsmat og matkjeden 
  • Sunn og bærekraftig mat i vertskapsnæringen 
  • Offentlige måltider 

Forskergruppen er tilknyttet Norsk hotellhøgskole ved UiS.