UiS-professor leder prestisjetung smartby-konferanse i USA

Professor Chunming Rong er utpekt som leder for den prestisjetunge "IEEE InfoCom 2017 Smart City Workshop", som finner sted i Atlanta, USA, i mai neste år.

Chunming Rong

– Hovedformålet med konferansen er å samle forskere, akademikere og representanter for industrien for å drøfte utfordringer, forskning og potensielle anvendelsesområder og for å stimulere utviklingen av smarte byer og urban informatikk, sier Chunming Rong ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Han forteller at forventningene til arrangementet er store når så mange eksperter på området samles for å dele erfaringer og forskningsrelaterte utfordringer innenfor smarte byer.

Konferansen er anerkjent som den viktigste innenfor IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi) når det gjelder publisering og presentasjoner.

Chunming Rong deler ledervervet for workshopen med professor Victor Leung ved University of British Columbia.

Les mer om konferansen

Mer om UiS sin satsing på smartbyteknologi og EUs smartbyprosjekt Triangulum.

UiS logo