Avslutningsseremoni for bachelorstudenter ved HH-UiS 2019

Torsdag 6. juni 2019 ble det arrangert avslutningsseremoni for avgangstudenter på bachelorprogrammene ved HH-UiS.

Stort auditorium hvor seremoni med avgangsstudenter BA programmene ved HH-UiS ble holdt.

Arrangementet fant sted på Handelshøgskolen ved UiS, Elise Ottesen-Jensens hus. Rundt 100 avgangsstudenter møtte i tillegg til 200 inviterte gjester/foresatte.

Professor Kenneth Wathne ledet seremonien. Dekan Bjarte Ravndal holdt tale til studentene. Alle studentene som var til stede ble lest opp og fikk som takk en symbolsk gave fra Handelshøgskolen ved UiS.

Studentenes tale ble holdt av Jeanett Selsås Henriksen. Tilstelningen inne i det store auditoriet ble avsluttet med sang av Astrid Kloster.

Det ble tatt bilde av alle studentene fra de ulike prgrammene, henholdsvis Bachelor i økonomi og administrasjon, Bachelor i regnskap og revisjon og Bachelor i rettsvitenskap, utenfor bygget før både studenter og inveterte gjester/foresatte fikk anledning til å forsyne seg av en flott tapas-buffet levert av SiS-kafé. Rett etter at arrangmentet ble avsluttet åpnet himmelens sluser seg med styrtregn, stormfulle vindkast og kraftig lyn og torden. En virkelig "pang"-avslutning på tre forhåpentlig givende år på Handelshøgskolen ved UiS.

Studentene avsluttet dagen med eget kveldsarrangement på Gaffel & Karaffel.

Handelshøgskolen ønsker sine avgangsstudenter all mulig lykke til videre og håper de alle blir med i vårt Alumni-nettverk, Alumni HHUiS.