MENY

På besøk?

Skal du ha en gjesteforelesning eller presentasjon på UiS? Her finner du viktig informasjon om hva du trenger å vite om AV og tekniske løsninger på campus.

Luftfoto av campusområdet

Trådløst nettverk
Tilhører du en institusjon som bruker Eduroam og din bærbare datamaskin er konfigurert til å benytte dette vil du automatisk kobles til det trådløse nettverket ved UiS.

Andre besøkende kan benytte vårt gjestenett:

Man kobler til trådløst gjestenett ved å søke opp det trådløse nettverket med SSID (Service Set Identifier) uis-gjestenett.
Tilgangskode blir sendt via SMS, det vil koste kr 2,- per SMS. Da har du en oppkobling som varer i 12 timer. Du kan være pålogget med maks 3 enheter.
Se kunnskapsartikkel KB0010875 hvordan koble til trådløst UiS-gjestenett.

 Knowledge article KB001087 explains how to connect to UiS-guest network uis-gjestenett.

 

Forelesningsutstyr
Det er flere undervisningsrom og forelesningssaler spredt rundt på de forskjellige avdelingene. I forelesningsrom med prosjektorer finnes en forelesnings PC samt skjermkabel for tilkobling av bærbar PC (VGA). For pålogging på forelesnings PC kontakt IT-avdelingen.

 

Kart og informasjon
Campus ligg på Ullandhaug, ca. 4,5 km frå Stavanger sentrum. Her finner du mer informasjon om Universitetsområdet og et interaktivt kart over campus.