MENY

1B1 Inviterer! Hjem til jul

Fredag 11. desember klokka 19.00 inviterer 1B1 og Institutt for musikk og dans (IMD) til julekonsert i Stavanger konserthus.

Sammen med Institutt for musikk og dans (IMD) ved Universitetet i Stavanger lager 1B1 varm "hjem til jul"- stemning i konserthuset.

Nettopp dette, musikk og dans, er det som preger både det unge og det etablerte musikklivet i Bjergsted. Når det nærmer seg jul settes alle kluter til, og det er duket for en storartet festforestilling i konserthuset i regi av 1B1 og IMD,  skriver Stavanger konserthus på sin hjemmeside.

Det suksessrike ensemblet 1B1 har sitt opphav i korridorene ved IMD, utdanningsinstitusjonen som har sitt utspring i det i år 70 år gamle Rogaland Musikkonservatorium. Så hva er vel mer naturlig enn at 1B1 da inviterer alle "hjem" – til naboen – Stavanger konserthus, for å markere at det bærer mot jul og at det snart trekker mot lysere tider.

Denne konserten gir deg en smakebit på alt det gode IMD har å by på av uttrykk og begavelse. Dette er en konsert man bør få med seg. Kanskje dukker det opp noen spesielle gjester også!
 

1B1 og IMD inviterer til julekonsert i Stavanger konserthus.

1B1 og IMD inviterer til julekonsert i Stavanger konserthus. Foto: Peter Adamik