MENY

Bokpresentasjon med Lars Klemsdal

Lars Klemsdal presenterer sin nye bok "Hva trenger vi ledere til? : organisering og ledelse i komplekse arbeidssituasjoner."

"Hva trenger vi ledere til? Organisering og ledelse i komplekse arbeidssituasjoner" kom ut på Gyldendal forlag tidligere i år. Sentralt i boka er at ledere må lede ut fra de grunnleggende uformelle organiseringsprosesser som pågår hver eneste dag i alle virksomheter. Skal vi forstå hva vi trenger ledere til må vi forstå hvordan dynamikken i disse organiseringsprosessene utfolder seg. Klemsdal betrakter organisering og ledelse i et sosiologisk perspektiv, og belyser temaet gjennom analyser av praksis i et variert utvalg virksomheter fra privat og offentlig sektor.
 

Lars Klemsdal har doktorgrad i organisasjon og ledelse. Han er førsteamanuensis i arbeids- og organisasjonssosiologi ved Institutt for media kultur- og samfunnsfag ved UiS.

Inger Østensjø blir med som kommentator under denne bokpresentasjonen. Hun har vært ansatt som rådmann i Stavanger siden 2006. Før det var hun blant annet direktør ved UiS.
 

SIS bok vil være til stede og selge boka.

Alle er hjertelig velkommen!

 

 

Bilde av boka