MENY

Bokpresentasjon med Preben Hempel Lindøe

Preben Hempel Lindøe presenterer boka «Risk Governance of Offshore Oil and Gas Operations».

Boka "Risk Governance of Offshore Oil and Gas Operations" ble utgitt på det velrenomerte forlaget Cambridge University Press i september i fjor. Preben Hempel Lindøe, professor i samfunnssikkerhet ved UiS, er en av tre redaktører. Han vil presentere boka i Bokkafeen i Kjølv Egelands hus mandag 7. april kl. 12.30.

Boka evaluerer og sammenligner risikoreguleringer og sikkerhetsstyring for offshore olje- og gassvirksomhet i USA, Storbritannia, Norge og Australia. Den gir en tverrfaglig tilnærming med juridiske, teknologiske og sosiologiske perspektiver på arbeidet med å vurdere og forebygge store ulykker og bedre sikkerheten offshore. Boka er svært relevant for de som er i styrende myndigheter, næringsliv, akademia og andre som er involvert i offshore sikkerhetsspørsmål.

Bodil Sophia Krohn vil kommentere boka. Hun er fagsjef for risikostyring i Norsk olje og gass, og jobber dermed med spørsmål knyttet til sikkerhet offshore daglig. Norsk olje og gass er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for oljeselskaper og leverandørbedrifter knyttet til utforsking av olje og gass på norsk kontinentalsokkel.

Det blir servering av kaffe og te. Alle er hjertelig velkommen!

Bilde av boka