MENY

Engasjertdagen

Engasjertuken starter 02. september med Engasjertdagen i Kjell Arholms Hus. I fjor var 1500 studenter innom engasjertdagen, og målet i år er 2000 besøkende.

Engasjertdagen ble arrangert for første gang i 2013. Etter stor suksess og gode tilbakemeldinger ble arrangementet utviklet videre til å bli en hel uke.

Formålet med uken er å vise studentene ved UiS mulighetene som finnes utenfor klasserommet, samt å få flere til å engasjere seg. Engasjertuken blir arrangert fra tirsdag 2. september til søndag 7. september.

Starter med Engasjertdagen
Engasjertuken starter 2. september med Engasjertdagen. Dagen vil foregå i kantineområdet, foajeen og gangen i Kjell Arholms Hus. Samtlige studentorganisasjoner og linjeforeninger står på stands, et utvalg bedrifter er også representert. I tillegg vil SiS vil belyse sine tilbud og UiS vil stille med stands.

Resten av dagene vil de forskjellige foreningene og organisasjonene ha egne arrangementer som inkluderer turer, foredrag, turneringer og sosiale happenings for å vise hvem de er og hva de driver med. Studentorganisasjonene har selv ansvaret for hva som skjer, og alle kan være med på de forskjellige tingene uavhengig av studieretning.

 

Hotellhøgskolen på stand under Engasjertdagen i fjor

Hotellhøgskolen på stand under Engasjertdagen i fjor. Foto: Asbjørn Jensen/UiS