MENY

Fagseminar: Innovasjon og næringsutvikling

Senter for innovasjonsforskning inviterer alle interesserte til åpent fagseminar innenfor tema Innovasjon og næringsutvikling.

Tirsdag 16. desember presenteres følgende to paper:

1. Hilde N. Sandvold, Stipendiat UiS/IØRP
Tittel: «Efficiency Measurement and Technical Inefficiency in Norwegian Production of Juvenile Salmonids”. (Medforfattere: Ragnar Tveterås og Frank Asche).

2. Kristiane Lindland, IRIS
Tittel: "The Benefits and Curses of Cross-Disciplinary Work in New Product Development"

 

Målet med fagseminarene er å skape en felles lavterskelarena hvor forskere ved UiS og IRIS kan presentere paper, ideer eller utfordringer, og hvor fagfeller og andre interesserte kan bidra med støtte, råd og konstruktive tilbakemeldinger.

Dette betyr at det også er rom for presentasjon av mer eller mindre ferdigutviklede tekster. På hvert seminar vil det bli diskutere to paper. Lunchseminaret arrangeres to ganger i halvåret vekselvis på UiS og IRIS. For nærmere informasjon om vårens program klikk her: Senter for innovasjonsforskning (engelsk side).

Vi håper at kollegaer og fagfeller som arbeider med forsknings innenfor Innovasjon og næringsutvikling støtter opp om seminaret. Du bidrar med din faglige bakgrunn og nysgjerrighet. Hvis du har innspill eller spørsmål, så ta gjerne kontakt. Kontaktpersoner: Ann.k.holmen@iris.no  eller rune.d.fitjar@uis.no.

NB! På grunn av lunsjservering ber vi om at alle vil delta melder fra senest dagen før seminaret på e-post til: rune.d.fitjar@uis.no.

 

Logo Senter for innovasjonsforskning