MENY

Hotell- og reiselivsuke

Denne uken er det hotell- og reiselivsuke på Norsk hotellhøgskole ved UiS.

Uken begynner med Åpen dag tirsdag 12. mars hvor potensielle studiesøkere ønskes velkommen for å hilse på ansatte og studenter, og bli kjent med studietilbudet ved Norsk hotellhøgskole. Nytt av året er ettårig studium i restaurantledelse. Opptakskrav er fagbrev og generell studiekompetanse eller fagbrev og arbeidserfaring.

Onsdag 13. mars kommer hotell- og reiselivsbedrifter fra hele landet for å rekruttere studenter. Da blir studentene utfordret i caseoppgaver og må vise hva de duger til. De får også anledning til å ta en prat med representanter fra de store hotellkjedene og flere reiselivsbedrifter som står på stand hele dagen.

Torsdag 14. mars er den store bransjedagen. Da arrangerer studentene sin årlige bransjekonferanse Serviceforum med gjester fra hele landet. På programmet står blant annet Islands turistminister, Ólöf Ýrr Atladóttir som vil fortelle om oppbyggingen etter finanskrise. Trendanalytiker Ståle Økland kommer for å snakke om fremtidens reisetrender og Alex Rosén gir garantert en forrykende presentasjon av sine grenseløse reiser. Dagen avsluttes med storstilt bankett.

Uken avsluttes med amerikansk besøk. Fredag 15. mars kommer Walt Disney World Resort for å intervjue potensielle kandidater til den norske paviljongen i Epcot Center i Florida. Dette kan både være aktuelt for elever som trenger et års arbeidserfaring før de søker om studieplass ved Norsk hotellhøgskole eller for studenter som ønsker internasjonal erfaring.

Velkommen!