MENY

Karrieredagen 2015

INDØKS har gleden av å invitere alle studenter i Stavanger til Karrieredagen den 24. september i Tjodhallen. Karrieredagen er den viktigste arenaen på UiS for å skaffe seg internship, bachelor- eller masteroppgaver og en fremtidig jobb. De fleste i Stavanger merker endringene av fallende oljepriser og dette gjør Karrieredagen viktigere enn noen gang. Vi er derfor svært glad for at 47 bedrifter stiller med stand for å bli kjent med nettopp deg.

Program:

Torsdag 24. september: (Link til Facebook event)

10.00: Offisiell åpning av Karrieredagen 2015 ved nestleder av "Oljefondet", NBIM, Trond Grande. Hans daglige ansvar er å forvalte eiendomsdelen av fondet. Dette blir veldig spennende.
12.00: Dagen eneste bedriftspresentasjon ved vår hovedsamarbeidspartner Halliburton.
13.00: Summer Internship Marathon. Vi gjentar dette populære arrangementet i år også. Hver av de deltakende bedriftene får kun 3 minutter til å presentere deres internship. Dette har dermed høy fart og informasjonstetthet.
14.45: Kåring av konkurranser og beste stand.
15.00: Karrieredagen avsluttes.
19.00: Karrierekvelden åpner dørene på Clarion Hotel Stavanger i sentrum til de som har fått billett. Bedriftene på Karrieredagen har 2 billetter hver, som de kan dele ut til de studentene de er interessert i å bli bedre kjent med. Det vil bli servert 3-retters middag og underholdning v/ Per Inge Torkelsen. Christian Rangen, strategi- og innovasjonskonsulent, er kveldens foredragsholder. Han skal blant annet snakke om evnen til omstilling og gründervirksomhet.

Mer informasjon kommer på Facebook og karrieredagen.com i løpet av de neste ukene.
 

Logo for karrieredagen 2015

Karrieredagen 2015