MENY

Karrieredagen 2016

INDØKS har gleden av å invitere dere til KARRIEREDAGEN 2016 som arrangeres ved Universitetet i Stavanger den 22. September.

INDØKS er en linjeforening for studenter som studerer master i industriell økonomi ved Universitetet i Stavanger. Linjeforeningen har som hensikt å skape et godt sosialt studentmiljø og knytte tettere bånd mellom studentene og næringslivet. Dette gjør vi ved å arrangere sosiale sammenkomster og ved å arrangere bedriftsbesøk og Karrieredagen. 

I år er det tiende gang INDØKS arrangerer Karrieredagen ved UIS. På disse ti årene har arrangementet vokst til å bli meget populært både blant bedrifter og studentene. Dette er en dag hvor studenter og bedrifter møtes ansikt til ansikt. For bedriftene er dette en god mulighet for å profilere seg og komme i kontakt med studenter, og studentene får muligheten til å lære mer om bedriftene og kanskje møte sin kommende arbeidsgiver? 

Det er ikke tilfeldig at Karrieredagen arrangeres i høstsemesteret. Dette er tidspunktet da mange studenter leter etter sommerjobb, en plass å skrive bachelor-/masteroppgave og ikke minst avgangsstudenter som søker en fremtidig arbeidsgiver. Et stort ønske fra flere studenter er mulighet til å kunne søke direkte på stand, så vår oppfordring er at dere har ulike summer internships og stillinger klare.

Vi gleder oss, og ser frem til å nok en gang fylle UIS med studenter og bedrifter. Hjertelig velkommen!

KD 2016

KD 2016