MENY

KPMG Chess Competition 2014

Stavanger sjakklubb og KPMG arrangerer en åpen sjakkturnering for studenter som ikke er medlem i noen klubb lørdag 31. mai. Det er gratis å delta i turneringen, og førstepremien er en tur til Tromsø under sjakk-OL som VIP-gjest og deltagelse i en nasjonal finale.

KPMG og Stavanger sjakklubb ønsker å invitere alle studenter til en uformell sjakkturnering på UiS. Turneringen er åpen for alle studenter som ikke har noen tilknytning til en sjakklubb. Så lenge du vet hvordan brikkene flytter er du hjertelig velkommen. Turneringen er et sosialt tiltak uten deltageravgift, men med gode premier.

Vinneren får reise til sjakk-OL
Vinneren av turneringen blir invitert til Tromsø i første halvdel av august for å spille en finaleturnering mot vinnere fra andre norske universiteter og høyskoler i den store finalen i KPMG Chess Competition 2014. Finalen skjer samtidig med at verdens fjerde største idrettsarrangement - sjakk-OL - finner sted i Tromsø. Som en del av premien vil vinneren få oppleve deler av arrangementet som VIP-gjest og kanskje til og med få møte verdensmester Magnus Carlsen, som spiller på det norske OL-laget.

Trøstepremier i turneringen er billetter til superturneringen Norway Chess, som spilles i Stavanger 2. til 13. juni.

Spillested og påmelding
Turneringen spilles i rom U-137 til U-139 i Kjell Arholms hus og starter lørdag 31. mai kl. 12.00. Registrering og oppvarming fra 11.00 til 11.45. Det blir lett bevertning spandert av KPMG.

Påmelding skjer på påmeldingssiden eller ved å kontakte turneringsleder Håvard Løvik på e-post haavard.lovik@lyse.net eller telefon 47500893.