MENY

Næringslivsmessen 2017

Linjeforeningene MastØk og ØSF ønsker å invitere deg til Næringslivsmessen 2017 tirsdag den 31. januar i Tjodhallen, KE.

I år feirer vi 10 års-jubileum og dette må markeres!

Program for dagen:
10:00 – 15:00 Bedrifter holder stand.
10:00 – 10:30 Offisiell åpning av Næringslivsmessen 2017.
Åpningsforedrag med Ragnhild K. Espeland fra Innovasjon Norge.
12:15 – 12:45 Foredrag med ONS-direktør Leif Johan Sevland.
14:30 – 14:45 Kåring av beste stand og vinner av årets konkurranse.

Næringslivsmessen er mulighetenes arena der studenter og næringsliv kommer sammen for en hel dag. Her får begge parter muligheten til å introdusere seg selv, og for deg som student er dette en unik mulighet til å utvide ditt nettverk og knytte verdifull kontakt med potensielle arbeidsgivere. Dagen vil også inneholde to foredrag, og vi håper og tror at foredragene vil inspirere og motivere deg videre både som student og som fremtidig arbeidstaker. 

Det vil være gratis lunsj til alle som deltar på speedpresentasjonene, samt muligheter til å vinne flotte premier under arrangementet.


Kveldsarrangement for bedrifter og inviterte studenter:
19:00 – 23:00 Middag og underholdning med Rune Bjerga.
Sted: Gaffel og Karaffel, Stavanger sentrum.

Hvordan skaffe billett til kveldsarrangementet?
På kvelden blir det arrangement på Gaffel og Karaffel for bedriftene og utvalgte studenter. Hver bedrift har to billetter på stand som de kan gi til de studentene de vil. Det er derfor veldig viktig at du lar bedriftene legge merke til deg på dagen, slik at du får være med på denne muligheten til å knytte ytterliggere nettverk. På kveldsarrangementet blir det servert middag, og vi får besøk av komiker Rune Bjerga! 

Følgende bedrifter kommer:
DNB
Deloitte
EY
BDO
Skatteetaten
Lyse
Adecco
Validé
Mnemonic


 

Næringslivsmessen 2017

Næringslivsmessen 2017